FNRS dressuurproevendag

FNRS dressuurproevendag

Op zaterdag 17 juni heeft derde FNRS dressuurproevendag plaats gevonden. Een aantal ruiters nam voor de eerste keer deel aan deze wedstrijd, een aantal ruiters deed al voor de derde keer mee en een aantal ruiters heeft naast de dressuurproef tevens het theorie examen afgelegd. Allen met een positief resultaat! Om zo’n wedstrijd neer te zetten wordt er inzet gevraagd van de vaste groep vrijwilligers. De baan moet gesleept worden, de paarden getoiletteerd en ingevlochten, de bar bemand, de proeven moeten voorgelezen worden aan de ruiters, er moet een ringmeester zijn, toezicht bij het losrijden in de buitenbaan, er moet een schrijfster bij de jury zijn en de stallen moeten er netjes verzorgd bij liggen. Wederom was er een externe jury die alle proeven beoordeelde, dit keer mevr. Sabine Zengerink. Haar complimenten gingen uit naar de ruiters voor hun wijze van rijden en naar de paarden en pony’s, op de wijze waarop ze voorgesteld werden.

Hierbij de winnaars van de verschillende rubrieken:
F1        Charlotte Koning met Malle
F2        Suus Ordelman met Malle
F3F4   Marijn Kooman met Cracker
F5        Fleur Potman met Elvis
F7        Natasja met Zarano
F5 ea   Martin Hulsbeek met MIsty

Alle ruiters hebben de promotiepunt in hun klasse behaald, gefeliciteerd!
Suus, Tessel, Klaudia, Lisa, Isa, Kyara en Claire hebben hun theorie examen gehaald en kunnen op zondag 9 juli het diploma in ontvangst nemen, het tijdstip hiervoor volgt nog.
We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag!

Het volgende evenement is op zondag 9 juli, de Showdag, waarbij op de ochtend de groepsdressuur wordt verreden, voor ruiters die nog geen individuele F proef rijden. In de middag zullen er een aantal shownummer verreden worden op muziek in een bepaald thema. Aansluitend is de jaarlijkse barbecue voor vrijwilligers en ruiters. Opgave voor alle onderdelen bij de instructie.


Terug naar Actueeloverzicht