Geslaagde dressuurproevendag én gourmet

Geslaagde dressuurproevendag én gourmet

Zaterdag 17 december j.l. is de tweede FNRS dressuurproeven dag met groot succes voor alle ruiters verreden! Op de ochtend werden F6, F4, F2 en F1 proeven verreden en beoordeeld door de deskundige jury mevr. le Mat. Alle ruiters reden voldoende tot uitmuntend voor de te behalen promotiepunt. De ochtend werd afgesloten met de prijsuitreiking en het maken van de rubrieksfoto’s.

  • Winnaar F6: Lindy Timmerhuis met Up
  • Winnaar F4: Fleur Potman met Elvis
  • Winnaar F2: Lilly Engberink met Elvis
  • Winnaar F1: Suus Ordelman met Cracker

’s Middags vond de groepsdressuur plaats, waaraan de ruiters voor de eerste keer meededen. Heel spannend voor alle ruiters, maar natuurlijk door alle ruiters een goed gereden proef met een mooie beoordeling door de juryleden Annemarie Wolbert en Chantal van der Veen. Alle ruiters gingen vol trots met een rozet en het protocol naar huis!
De dag werd afgesloten met een gourmet voor de WD’ers. Dit is de weekenddienst die op zon- en feestdagen trouw de paarden voeren, de wei op doen, weer op stal zetten en de stallen uitmesten, zodat nadien de medewerkers en vrijwilligers het werk weer zonder achterstand kunnen oppakken. Ook ging iedereen weer met een kerstattentie naar huis, als dank voor alle inzet van afgelopen jaar.


Terug naar Activiteitenoverzicht