Manege krijgt 2.800 euro van opgeheven Inner Wheel

Manege krijgt 2.800 euro van opgeheven Inner Wheel

Service club organisatie Inner Wheel afdeling Hengelo, heeft donderdag een bedrag van 2.800 euro geschonken aan manege het Roessingh. Het geld wordt ingezet voor een vervanger van een ouder paard.

Inner Wheel Hengelo heeft zichzelf per 1 juli opgeheven en bestond sinds 1953. “We gaan nog wel als vriendinnenclub verder maar zonder bestuur en goede doelen”, laat secretaris Geertje Said (64) weten. Reden is dat er te weinig nieuwe aanwas is en er geen bestuur gemaakt kon worden. De serviceclub voor vrouwen Inner Wheel bestaat uit 19 vrouwen en is voortgekomen uit de Rotary club. Het geld dat nog in de kas zat, wilde de vrouwen graag aan een goed doel schenken. Twee jaar geleden is gekozen voor het hoofddoel: manege het Roessingh. Met het organiseren van zelfgemaakte betaalde lunches bij de leden thuis is het geld opgehaald.

Hoofd van de manege, Judy Branger is blij met het geld dat ze wil inzetten om een nieuw paard aan te schaffen. Ze kreeg de cheque uit handen van Ans Poort (76) van Inner Wheel. De vrouwen hebben ook een geldbedrag geschonken aan drie andere goede doelen. Ze noemen zich nu (past) Inner Wheel Hengelo.

 

Foto: Judy Branger ontvangt de cheque van Ans Poort van Inner Wheel. Secretaris Geertje Said van de serviceclub kijkt samen met Luut Hooiveld (penningmeester bestuur manege het Roessingh) toe.

Terug naar Actueeloverzicht