Open dag 2016 succes

Open dag 2016 succes

Een fikse gift en een mooie clinic van oud-lid Lotte Krijnsen maakten van de open dag op manege Het Roessingh een groot feest.

Hoveniersbedrijf Koppelman uit Haaksbergen had zondag tijdens de open dag van manege Het Roessingh een verrassing. Hoofd van de manege, Judy Branger, kreeg van het bedrijf een cheque van €2.250,-. Dat geld wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe paarden.

Ander hoogtepunt van de open dag was de clinic van dressuuramazone Lotte Krijnsen uit Lonneker. De 27-jarige Krijnsen begon haar carrière bij manege het Roessingh. Ze lijdt aan de ziekte van Von Recklinghausen. Dat betekent dat ze vergroeiingen in de zenuwen en botten heeft. Bij manege het Roessingh, waar ruiters met en zonder beperking kunnen paardrijden, leerde Lotte veilig paardrijden. Tijdens de clinic spatte het plezier van haar gezicht. Lotte: “Ik was negen jaar toen ik op deze manege begon en ben tussendoor nog wel teruggeweest. Ik vind het speciaal om hier te zijn en op één van mijn toppaarden te rijden. Ik heb een speciaal gevoel bij deze manege. Het voelt als thuiskomen.”


Terug naar Activiteitenoverzicht