Showdag en Pas de Deux

Showdag en Pas de Deux

Tijdens het ochtendprogramma werden de groepsdressuurproeven voor de starters verreden, beoordeeld door de jury. Waarbij na afloop alle ruiters hun protocol en een mooie medaille kregen!

Klik hier voor de uitslagen

Bekijk alle foto’s

 

Showmiddag – Pas de Deux
Voor maar liefst de 35ste keer, werd op zondag 3 juli de van origine ‘Pas de deux’ verreden.
Een optreden van twee ruiters te paard, waarbij een thema op muziek wordt getoond. Ook is het mogelijk om het geheel als groep, bestaande uit meerdere ruiters, te rijden.
Fleur Potman op Elvis en Anna Rotgerink op Cracker, reden een net gereden proef met net rijbaangebruik op mooie muziek!
Lilly Egberink op Cracker, Marijn Kooman op Pablo en Emma Brinkhuis op Malle, “Hupsake –  de Wereldbol met Hallo Wereld” reden de proef met goede figuren, synchroon gereden.
Sterre Kooman op Wimpie en Bea op Jody, reden “Feest op muziek van Kinderen voor Kinderen” met leuke bloemenversieringen, goede rijbaanverdeling waarbij in de stap alle mogelijkheden goed gebruikt zijn!
Martin Hulsbeek op Wagner en Nienke Oude Engberink op Zarano, reden op “I want to break free van Queen” in schoonmaakschorten inclusief afwaskwasten een proef met goede figuren synchroon gereden.
Jade Heister op Up en Daisy Botter op Misty toonden een optreden van “Juan en Carmen” in Flamenco stijl met leuk goed rijbaangebruik.
Lucie van Veen op Minie, Maire van den Berg op Pablo en Romy Mulder op Elvis, toonden de “Ballerina’s” in ware tutu’s op bijpassende muziek. Heel goed uitgevoerd en heel origineel, met goed gebruik van paardenkeuze, twee bonte paarden en de schimmel in het midden.
Carla Schophaus op Jody en Sandra Gunnink op Minie kregen de hoogste beoordeling van de deskundige jury. Met het thema “Jungle Book op muziek van de Lion King” toonden ze goede originele figuren, op niveau van de ruiters, met goede mooie aankleding op originele muziek!

De voltige groep heeft laten zien wat zij in ongeveer 10 lessen geleerd hebben. Tijdens deze les werden zoals gebruikelijk Domino, Cracker en Hip Hop het oefenpaard gebruikt.
De goed geslaagde dag werd afgesloten met een barbecue voor alle vrijwilligers als dank voor hun grandioze inzet gedurende het hele jaar!


Terug naar Activiteitenoverzicht